Hova érkeznél, ha átásnád magad a Föld túloldalára?

Gyerekkoromban imádtam a földgömböt forgatni, és eljátszani a gondolattal, hogy a Föld két ellentétes pontja hova esik, így eljátszottam a gondolattal, hogy hova lyukadnék ki, ha leásnék a mélybe? :D

Gondolom, aki szeret utazni, vagy szereti a földrajzot, szintén eljátszott ezzel a gondolattal. 

gr85206.jpg

Eddig erre nem volt lehetőségem, hogy rájöjjek, de most itt az alkalom, hogy az álom – egy alkalmazásnak köszönhetően – megvalósuljon. A térkép segítségével bárki leáshat virtuálisan a föld mélyére, és megnézheti, hogy hova lyukadna ki, ha túléli a Föld magjában uralkodódó pár ezer fokos hőmérsékletet.

Debrecenből pl. a Csendes-óceánba pottyannánk, Új-Zéland partjaitól nem messze. De nem lövöm le a poénokat, mindenki szórakozzon kedvére :Dasas.jpg

Az ásásért a képre kell kattintani, majd a térkép keresőjébe kell beírni a település nevét, ahonnan ki szeretnétek indulni, majd a „find” – keresés gombra klikkelni. a bal oldali térkép fogja mutatni a kiindulási helyet, míg a jobb oldali az érkezésit.

 

Jó ásást mindenkinek �

A bejegyzés trackback címe:

https://alitraveling.blog.hu/api/trackback/id/tr8212700939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Alitraveling a Facebookon

Leírás

A blog az utazásaimról szól, ahol megfordulok a világban :)
Az utóbbi időkben ez bővül a túra beszámolókkal.  

>

Alitraveling posztjai a nagyvilágból :)

TÁMOGASD AZ OLDALT:

Google translate

Látogatóim

Flag Counter

Szerzői jog

A honlapon szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi. Bármilyen célra történő felhasználása csak előzetes írásbeli hozzájárulás esetén engedélyezett.

E-mail: alitraveling.hu@gmail.com 

Copyright © . Minden jog fenntartva.

süti beállítások módosítása