Új járat Budapestről: Szentpétervár

Már egy ideje – azaz a moszkvai járat óta – benne volt a levegőben, hogy érik egy újabb orosz célállomás. Pár éve egy szavazáson Szentpétervár neve is szerepelt azon a listán, hogy hova indítson járatot a magyar low cost cég, a Wizz Air. 2017. augusztus 27-től ez is teljesült, hiszen közvetlen kapcsolat lesz Budapest és Szentpétervár között.

 nevtelen.png

Az első járat 2017. augusztus 27-éán száll fel 17:55 órakor, és helyi idő szerint 21:25 órakor landol az orosz városban. A menetrend nagyszerű, hiszen a szerda-vasárnap tökéletes a városlátogatásra. Visszafelé szerdai napokon 21:55 órakor hagyja el a gép Szentpétervárt, és 23:35-kor már a magyar fővárosban van a gép.

Szentpétervár Oroszország egyik legszebb városa, amely mindenképp meg egy hosszú hétvégés látogatást. Látnivaló is bőven akad, unatkozni nem lehet. 

katalin-nagy-palotaja.jpg

A járatok 15-18.000,- Ft-tól indulnak. Lehet, hogy lesz olcsóbb, de a heti két járatot meg fogja tudni tölteni a Wizz. Azonban nem szabad elfelejteni azt a tényt, hogy Oroszország vízumköteles. Turista vízumot a legegyszerűbb most igényelni. Ez annyiban nehezíti meg a dolgot, hogy hiába van egy akciós jegy, a vízum minimum egy hét mire elkészül a budapesti vagy debreceni követségen/konzulátuson. Ez sajnos mindenképp megnöveli a költségeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://alitraveling.blog.hu/api/trackback/id/tr4412482843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Alitraveling a Facebookon

Leírás

A blog az utazásaimról szól, ahol megfordulok a világban :)
Az utóbbi időkben ez bővül a túra beszámolókkal.  

>

Alitraveling posztjai a nagyvilágból :)

TÁMOGASD AZ OLDALT:

Google translate

Látogatóim

Flag Counter

Szerzői jog

A honlapon szereplő összes tartalom a szerző tulajdonát képezi. Bármilyen célra történő felhasználása csak előzetes írásbeli hozzájárulás esetén engedélyezett.

E-mail: alitraveling.hu@gmail.com 

Copyright © . Minden jog fenntartva.

süti beállítások módosítása